Knuffelworkshop & Knuffelconcert

DE KARMA-AANPAK VAN DE KNUFFELWORKSHOP

KNUFFELWORKSHOP & KNUFFELCONCERT/ CABARET
WORKSHOP-INFO WAT GA JE LEREN? CONCERT-INFO ONZE MUSICI | KNUFFELCONCERT-DINER | VRAAG & ANTWOORD | REGELS & KLEDING | KARMA-AANPAK & DONATIEBASIS | ZIJN ER DAN GEEN KOSTEN? | TIJDSSCHEMA & LOCATIE | AANMELDING

DE KARMA-AANPAK

Een experiment in vrijgevigheid, dat vereist en bevordert collectief vertrouwen, steun en creativiteit van de gemeenschap

Sinds september 2003 bleven Martijn en Carollyne elkaar tegenkomen in het Universitair Sportcentrum in Amsterdam tijdens lessen van diverse Oosterse krijgskunsten (o.a. Karate, Jiu Jitsu en Kickboksen). Hun contact is uitgegroeid tot een hechte vriendschap en een samenwerking. Beide op hun eigen wijze gespecialiseerd in Ontspanning en Coaching geven ze nu al een aantal jaren samen hun gecombineerde Ontspanning & Knuffelworkshop. Op deze manier bevorderen ze het mentale, emotionele en fysieke welzijn, evenals een oprechte verbinding met het zelf en anderen via aanraking, ontspanning en oprechte aandacht.

Maar er is meer: Carollyne gebruikt in haar andere bedrijf al sinds 2012 een betalingsfilosofie gebaseerd op vertrouwen. Ondertussen is het tweede element geven er nu ook aan toegevoegd. Martijn en Carollyne hebben besloten om samen het experiment aan te gaan en deze betalingsfilosofie nu ook te gebruiken voor hun gezamenlijke workshops en andere evenementen. De twee elementen:

1) WORKSHOP OP DONATIEBASIS

Op het einde van de workshop wordt je als deelnemer uitgenodigd om een donatie te geven voor deelname aan de workshop. Martijn en Carollyne vertrouwen erop dat ze de kosten (zie hieronder) kunnen dekken met het geld van mensen die het zich kunnen veroorloven, en tegelijkertijd ook deelnemers met minder geld de kans geven om aan de workshop deel te nemen.

2) “PAY-IT-FORWARD”

Nog meer goed nieuws: Iemand die voor jou kwam, heeft een donatie gegeven en dus eigenlijk jouw workshop voor jou betaald. Nu is het jouw kans om het te betalen voor een toekomstige deelnemer, zodat de cirkel van geven kan doorgaan. Daarom word je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit experiment van geven.

WAAROM GIFT-ECONOMIE EN OP DONATIEBASIS?

Deze workshop biedt de perfecte omgeving om deze vraag aan te pakken en daarmee verbinding te maken met de Pay-It-Forward-gedachte. Sterker nog, jij en de andere deelnemers kunnen uit de eerste hand belangrijke elementen van de gift-economie ervaren: onzelfzuchtig geven, keuzevrijheid en het doel om meerdere positieve rimpeleffecten te creëren. Een van de rimpeleffecten is dat je met je geldelijke donatie Carollyne en Martijn steunt om meer workshops te kunnen ontwikkelen en aanbieden op donatiebasis, wat betekent dat steeds meer mensen hiervan kunnen profiteren. Doordat wij workshops organiseren op donatiebasis is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen, vooral mensen met een klein budget.