Knuffelworkshop & Knuffelconcert

WAT GA JE LEREN TIJDENS DEZE WORKSHOP?

KNUFFELWORKSHOP & KNUFFELCONCERT/ CABARET
WORKSHOP-INFO WAT GA JE LEREN? CONCERT-INFO ONZE MUSICI | KNUFFELCONCERT-DINER | VRAAG & ANTWOORD | REGELS & KLEDING | KARMA-AANPAK & DONATIEBASIS | ZIJN ER DAN GEEN KOSTEN? | TIJDSSCHEMA & LOCATIE | AANMELDING

WAT GA JE LEREN TIJDENS DEZE WORKSHOP?

ONTSPANNING

Ontspanning is de basis. Als je ontspannen bent voel je je prettig. Je kunt de juiste beslissingen nemen en de juiste dingen doen (en laten!) Leer een aantal ontspanningsoefeningen en technieken die je direct in je eigen leven toe kunt passen.

CONTACT MET JEZELF EN MET ELKAAR

Je leert op verrassende manieren contact te maken met een ander. Ontdek hoe je stemgebruik en lichaamstaal, en uiteindelijk ook aanraking kunt inzetten om contact te maken. In dit proces leer je ook jezelf beter kennen.

SAMENZIJN & SAMENWERKING

Soms hoor je mensen zeggen dat ze alles alleen kunnen. Waar­schijnlijk bedoelt zo iemand dan dat ze het zelf kunnen. Zelf is iets anders dan alleen. Ontdek hoe je door samenzijn en samenwerking lekkerder in je vel kunt gaan zitten.

GEVEN & ONTVANGEN

Ben jij voornamelijk een gever of kan je ook makkelijk ontvangen? Ervaar door eenvoudige oefeningen of er voor jou verschil is tussen geven en ontvangen. Dit inzicht kan je helpen om in het dagelijks leven goed voor jezelf – en daarmee ook voor anderen – te zorgen.

MASSAGETECHNIEKEN

Als je wel eens gemasseerd bent dan weet je hoe prettig en ont­spannend dat is. Maar hoe doe je dat precies? Ontdek hoe je aan de hand van een paar eenvoudige massage­technieken een ander kan helpen om te ontspannen.

VERTROUWEN

Vertrouwen geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Daarnaast zorgt het voor rust en balans in je hoofd. Ervaar letterlijk en figuurlijk de ondersteuning en kracht van de groep. Leer hoe je vertrouwen kunt krijgen en geven.

GRENZEN, VERBINDING & RESPECT

Om je grens aan te geven moet je contact maken met een ander. Wanneer je contact maakt met iemand kan je zelfs zonder woorden de grens van die ander aanvoelen. Ontdek hoe persoonlijke grenzen en verbinding tussen mensen samen gaan.

KNUFFELEN & AANRAKING

Hoe voel jij je als je met iemand knuffelt? Knuffel jij een bekende anders dan een vreemde? Ontdek hoe jij mensen aanraakt en hoe dat voelt. Leer welke knuffel­posities jij prettig vindt.