Massage & Bedrijfsmassage

Carollyne is gediplomeerd masseur. Ze begon als sportmasseur, waarbij met olie op de blote huid wordt gewerkt. Inmiddels heeft ze ontdekt dat andere behandelvormen en technieken op basis van milde druk, acupressuur drukpunten en stretches veel effectiever zijn, zowel preventief als voor klachtenbehandeling en ontspanning. De behandeling wordt door de kleding heen gegeven, en kan zowel op de massagemat als op de stoelmassagestoel plaatsvinden. Voor meer informatie kijk op opleidingsachtergrond en/of reacties van cliƫnten.

  • Therapeutische Thai yoga-massage waarbij je al je kleding aanhoudt. Je ligt op een verwarmde massagemat en met een prettige druk wordt je lichaam bewogen, gebogen, losgemaakt, gestrekt en uitgerekt. Daarnaast worden indien nodig acupressuur drukpunten gebruikt.
  • Therapeutische Carollyne In Motion-behandeling. Een combinatie van live muziektherapie en therapeutische lichaamsbehandeling met onze volledige aandacht voor jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn.
  • Pulsing waarbij je al je kleding aanhoudt. Je ligt op een verwarmde massagemat en wordt met zachte aanraking in een wiegend ritme bewogen.
  • Na voorafgaand overleg kunnen de behandelingen eventueel op een speciale ergonomische stoelmassagestoel of massagetafel plaatsvinden.

Carollyne verzorgt ook regelmatig Thai Yoga Massage & Bodywork lessen, klik hier voor informatie en deelname. Deze zijn ook geschikt om als teambuilding activiteit te worden ingezet.

BEDRIJFSMASSAGE

Stoelmassage is de meest bekende vorm van bedrijfsmassage. Wil jij je medewerkers eens iets anders aanbieden? Dan kan ik je garanderen dat al mijn behandelvormen ook zeer geschikt zijn voor bedrijfslocaties. Welke vorm je ook kiest; bedrijfsmassage draagt bij aan de gezondheid van je medewerkers en helpt blessures als RSI en andere werkgerelateerde klachten voorkomen.

TARIEVEN

Indien gewenst kan een factuur worden opgemaakt op basis van de tarieven die voorheen gehanteerd werden.