Agenda

AANMELDEN

In de agenda hieronder kun je zelf je deelname boeken. Het maximum aantal deelnemers wordt zo automatisch bijgehouden.

  • Klik op het agendapunt waaraan je wilt deelnemen
  • Kies het aantal, incl. jezelf als je samen met iemand komt

Ben je na aanmelding toch verhinderd? Annuleer je boeking dan zo snel mogelijk. Dan kan iemand anders zich in jouw plaats aanmelden of van de wachtlijst worden doorgeschoven.


MICHEL & CAROLLYNE bewegen zich spelend door het leven en presenteren een bijzondere voorstelling. Deze kan ook als individuele sessie geboekt worden als combinatie van muziektherapie en therapeutische lichaamsbehandeling met onze volledige aandacht voor jouw fysieke, mentale, spirituele en emotionele welzijn. 

Deze voorstelling is een ervaring voor al je zintuigen. Carollyne komt in beweging en brengt op eigen wijze haar bewegingspartner Marieke in beweging en tot stilstand. De klanken van Michels gitaarsnaren vormen een vloeiend geheel met alle bewegingen. Het trio zal jou raken met een mooi meditatief schouwspel vol aandachtige aanraking en aspecten van zang, dans, martial arts, yoga, mindfulness, acrobatiek en massage. Jouw spiegelneuronen zullen je door het zien van de bewegingen en het horen van de klanken meenemen op een innerlijke gevoelsreis in ontroering en diepe ontspanning.

Laat je verrassen door Michel’s virtuoze akoestische gitaarspel, Carollyne’s soulvolle zang en de unieke beweegpatronen die mede dankzij Marieke zo voelbaar ontroerend tot stand komen.


De agenda wordt regelmatig aangepast.


NIEUWE LESMOGELIJKHEDEN

De lessen hebben een eigen structuur en kunnen als losse lessen worden gevolgd. Om een fijne groepsdynamiek te kunnen creëren werken we elke les met minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Deelname is op donatiebasis zodat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen. Donatiesuggestie is € 25 p.p. en meer info vind je bij tarieven.

Workshop of les op jouw locatie? Bel of e-mail voor de mogelijkheden en aanvraag van activiteiten.

MEERDERE KEREN PER JAAR

ANDERE AANBIEDERS IN MIJN PRAKTIJK

EENMALIG PER JAAR