Recensies

MASSAGEBEHANDELINGEN

RECENSIES
KNUFFELSESSIE (INDIVIDUEEL) | DIVERSE MASSAGEBEHANDELINGEN | KNUFFELWORKSHOP (GROEP) | THAI YOGA MASSAGE WORKSHOP | WEERBAARHEID & ZELFVERDEDIGING | INDIVIDUELE BEGELEIDING | LACHYOGA WORKSHOP | KARMAKEUKEN | AWAKIN CIRCLE | DIVERSE MUZIEKSESSIES | CAROLLYNE IN MOTION || RECENSIE SCHRIJVEN

DIVERSE MASSAGEBEHANDELINGEN

2023 MRT – Anna Reina
Liggend op een warme mat sluit ik mijn ogen. Carollyne begint met het masseren van mijn voeten en brengt vervolgens heel langzaam mijn lijf in beweging. Binnen mijn grenzen, zonder dat ik pijn of ongemak ervaar. Dat is anders dan ik de laatste tijd mijn lijf heb ervaren, merk ik op. Eigenlijk vind ik het best spannend en het duurt even voordat ik me echt over kan geven. Toch wordt mijn hoofd vanzelf kalm en opeens ben ik compleet in het moment.

Carollyne besteedt extra aandacht aan delen van mijn lichaam die dat kunnen gebruiken en ik sta versteld van de soepelheid die te voorschijn komt.

Opeens voel ik de behoefte om een persoonlijk verhaal met Carollyne te delen. De woorden stromen uit me. Woorden die opeens al erg lang vast lijken te zitten. Carollyne geeft mij de ruimte om er te zijn samen met mijn verhaal. Ik voel letterlijk dat ze luistert zonder oordeel en ik voel de vastzittende emotie uit mijn lichaam stromen. Ik voel me veilig en geborgen, gezien en gehoord. Na ruim drie uur masseren, die qua tijd voorbij zijn gevlogen, land ik langzaam weer in de werkelijkheid in een lichaam vol ruimte. Letterlijk en figuurlijk.

De dag erna zit ik alleen op de bank. De tranen blijven stromen. Ik kan geen weerstand meer bieden, het mag er eindelijk zijn. Carollyne heeft veel in beweging gezet. En het fijne is, ik heb geen idee wat er allemaal vast zat, maar ik heb het nu wel eindelijk los kunnen laten.


2023 MRT – Ernst Klijzing (op Google reviews)
Carollyne is een masseur van compleet andere orde. Buitencategorie. Ik mag graag diverse massages ondergaan en volgen vanwege mijn timmer- en bouwwerk. Op deze wijze probeer ik mijn lichaam te behouden en in contact te blijven/komen met mijn eigen lijf.

Zoals Carollyne (Dr. Tjong Ayong) kom je ze weinig tegen!
Ongekend eenvoudig rakend en rustig helend zijn de sessies. Alles is eenvoudig resonerend met het lijf.

Sessies verlopen via een zachtmoedige, ruisloze aanraking eenvoudig verdiepend, op het eigen tempo en in contact.
Niks zweverig, maar diep geschoold en voelend…en wel degelijk spiritueel.
Het lijf wordt gevolgd en kundig geraakt.
Taal zonder woorden en prachtig beluisterd.
Werkelijk te gek!

Dank!


2022 NOV – Peter
Sinds een jaar kom ik bij Carollyne voor Thai Yoga Massage. Aan de hele massage merk ik haar enorme ervaring en kundigheid. Vaak kom ik met gevoel van stress binnen en verlaat haar praktijk met een vrij gevoel. Carollyne doet haar werk met veel toewijding en vanuit haar hart. Ze let op elke detail voor, tijdens en na de massage. Tot slot schroomt ze niet om mij feedback te geven met betrekking tot aanpassing van mijn gedrag in het dagelijks leven en tijdens mijn aanwezigheid in haar praktijk.


2022 SEPT – Anicee
De Thaise Massage bij Carollyne is echt een cadeau, wat je jezelf vaker zou moeten geven. Voordat zij begint, neemt zij de tijd om te luisteren en uit te zoeken waar jij mee zit. Zij gaat daarbij op een holistische manier te werk en stelt vragen, die jou aan het denken zetten over eventuele spirituele verbanden, die je klachten wellicht kunnen hebben. Vervolgens word je helemaal in de watten gelegd. Carollyne benadrukt dat alles ok is en geeft je zo de vrijheid om aan te geven als je iets nodig hebt: water, plaspauze, een praatje. Alles kan. En zij heeft een bijzondere en heel natuurlijke manier om humor te verbinden met diepgang, waardoor werkelijk alles bespreekbaar wordt. Zij creëert een sfeer van ontspanning, rust en tegelijkertijd houdt zij steeds contact met je, is heel observerend en ziet wat er in en met jou gebeurt. En zij moedigt je steeds zachtjes aan om ook de lichaamsdelen te ontspannen, die je onbewust alsnog gespannen houdt. Loslaten… dat is de kunst!

Met aandacht gaat ze samen met jou op onderzoek naar jouw pijnen. Vanuit een nieuwsgierigheid in plaats van de pretentie te weten hoe het allemaal precies zit. Waarbij zij duidelijk weet wat zij doet en haar eigen lichaam professioneel, zacht en ondersteunend inzet om de (overgangen naar andere) massageposities heel soepel en natuurlijk te laten verlopen. Het is daarbij heel bijzonder om je lichaam ook in “vrij hangende” posities te beleven, b.v. de benen en het bekken, wat een ongewone verlichting geeft, die je bij andere types massages niet zo gauw ervaart. Carollyne geeft je vertrouwen in (de wijsheid van) je eigen lichaam. Dat het gewoon doet wat het moet doen, en dat dat wel zijn betekenis heeft. Alle haast van de andere dagelijkse sleur valt weg. En dit houdt ook na de massage aan. Je voelt je “cosy”, gecentreerd en aangenaam moe.

Carollyne ontvangt niet alleen mensen, zij leert mensen ontvangen. Zonder voorwaarde. Zij geeft met heel haar hart en is 100% in het moment. En dat is voelbaar. Zij is er écht voor jou en geeft je alle ruimte om te zijn wie je bent. Het is niet alleen een massage voor het lichaam, maar zeker ook voor de geest! Omdat Carollyne jou als mens met jouw unieke waarde ziet, erkent en aanvaardt. Niet vanzelfsprekend, en daarom absoluut inspirerend en navolgenswaardig.


2022 JUL – CryingCowboys (op Google reviews)
Heel bijzonder en helend. Carollyne is ongelofelijk breed geschoold, vaardig en kundig; haar technieken zijn wisselend zacht, ontspannend, diep en krachtig. Haar behandelingen zijn echt een aanrader voor zowel mensen die zeer veel ervaring hebben met massage, alsook voor mensen die juist voor het eerst iets willen proberen. Doe jezelf/je lichaam een plezier en boek een sessie bij Carollyne! ❤️


2022 JUN – Karin
Carollyne ken ik als vriendin en weet dus dat ze warm, lief, zorgzaam, humoristisch, en aandachtig is. Dit alles kwam voorbij tijdens de massage. Het was een prachtige en zeer ontspannende ervaring. Ze heeft legio diploma’s en heeft van die kennis een unieke eigen manier van masseren gecreëerd die eigenlijk niet onder woorden te brengen is. Zelf ervaren dus!!!


2022 APR – Henry, 44 jaar
Origami Mindfulness ervaring
Ik voelde mij volledig op mn gemak. Deze massage is heel anders dan anders. Massage dekt dan ook niet de lading. Het is combinatie van beweging, strekken, rekken, vouwen, mindfullness, hypnose en ontspannen.

M’n lichaam wordt voorzichtig en behoedzaam gevouwen als origami. Carollyne weet precies wat ze doet. Terwijl ze je pezen, spieren en gewrichten rekt en masseert en vouwt. Dan merk ik hoeveel spanning er in m’n lijf zit. Ik ontspan uiteindelijk, in volledige overgave en val zelfs in slaap zonder het te weten.

Met een gevoel van lichamelijke harmonie verlaat ik de behandeling.

De totale behandeling duurde twee uur en een kwartier maar de tijd raakte ik kwijt. Carollyne weet je volledig gerust te stellen.


2021 NOV – Arjan M. 52 jaar
De massagebehandeling was eigenlijk heel gewoontjes wat ik prettig vond. Behalve dan dat ik af en toe dacht met een Octopus te maken te hebben haha.

Ik heb veel chronische stijdheid in het hele lijf, en in de dagen na de behandeling bleek de diepe uitwerking van de behandeling uit het volgende: Dezelfde avond was alles lekker relaxt, de volgende dag had ik een beetje pijn in mijn voet, de dag daarna dacht ik: Er is bottomline niks veranderd! En toen kwam ‘savonds een hele grote ontspanning en nu staat mijn lijf echt ergens anders. Super hoor!


2021 APR – Tirza, 46 jaar
Haai Carollyne,
Ik ben best wel blij nu twee dagen na de Thai Yogamassage-behandeling. Ik merk al een grote verandering in een van mijn klachten. Ik kan nu ook staand mijn bekkembodemspieren aan-en ontspannen. Tegelijk aan beide kanten. Zonder al teveel moeite. Erg top!
Groet


2021 APR – Anne 52 jaar
Lieve Carollyne,

Eigenlijk heb ik geen woorden voor wat er gebeurde in de sessie met jou afgelopen woensdag. Het was de perfecte samenwerking om iets, wat diep geworteld in mijn lichaam was, los en aan het licht te krijgen. Ik voelde hoe het lichaamsgeheugen en de spanning ervan losliet en ontspande. En hoe vervolgens het licht en een gevoel van gelukzaligheid door mijn energiebanen en cellen kon stromen. Omdat er een heel stuk van een trauma was opgelost verwachte ik, dat ik dan ook voorgoed van de spanning in mijn lichaam af zou zijn. Dat was niet zo. Op de een of andere manier wist mijn lichaam vrij snel terug te gaan naar het vertrouwde van de kramp aan de achterkant van mijn tweede chakra. (voor de lezer: dat is in de onderrug) Maar de energetische verschuiving is gebleven. Mijn lichaam moet dus wennen aan de nieuwe toestand. Ook voel ik dat de spanning naar boven is verschoven, naar tussen de schouderbladen. Ik heb het vermoeden dat dit de spanning in de onderrug compenseerde en nu deze minder geworden is duidelijker voelbaar is.

Ik ben je zo ontzettend dankbaar! Ik ben ook zo blij dat wij in deze ‘dezelfde taal’ spreken, maar dan zonder woorden. Ik kan me goed concentreren, heb een goed bewustzijn voor mijn lichaam en kan invoelen en weet waar het over gaat; jij bent volledig afgestemd op mij en weet precies, welke plek je moet aanraken of welke spier je moet indrukken. Heel erg fascinerend.

Ik heb al veel gewerkt aan mezelf en veel trauma’s op kunnen ruimen. Het lijkt alsof ik nu in een andere laag terecht ben gekomen. Het is een fijner niveau, puur op lichamelijk vlak opgeslagen. Ik voel dat jij daar voor mij een cruciale rol in kunt spelen. Ik zou graag nog een aantal keren met je samen werken om nog meer ruimte te scheppen. Het voelt alsof de spanning die loslaat ruimte geeft aan licht, dat vervolgens door mijn cellen kan stromen, en de cellen het licht dus niet meer buiten hoeven te sluiten maar mogen omarmen. Het is eigenlijk de meest natuurlijke toestand van een cel. Het opslaan en laten stromen van licht.

Wil je een voorstel doen wanneer je tijd hebt voor een volgende sessie?

Lieve groet en een warme knuffel voor jou, prachtmens!


2021 APR – Gregory, 32 jaar
Als ik in België massage laat doen gaat het er meestal vrij stil aan toe. Bij Carollyne heb ik echter van een goeie samenwerking en communicatie genoten. Voor mij is het soms een uitdaging om goed contact te maken met mijn eigen lichaam. Doordat Carollyne aandacht gaf aan mijn lichaam en mij er over aansprak werd het mogelijk om zelf meer stil te staan bij mijn lichaam en meer het verschil te gaan voelen tussen waar ik aan het aanspannen was en aan het ontspannen was. Op deze manier kon ik uiteindelijk meer uit mijn hoofd komen en meer uit mijn lichaam zakken.

Uiteindelijk heeft deze massage het knuffelen zelf meer ontspannend gemaakt en maakte het me mogelijk om meer in het nu te blijven, dus ik ben dan ook heel blij dat ik het vooraf liet gaan door uitgebreide massage.


2020 DEC – Harry, 36 jaar
Carollyne biedt support met een bijzondere overgave. Ze heeft een rijke variëteit aan zowel ervaring als aan technieken in huis die haar in staat stellen mij in al mijn (fysieke) complexiteit te ontmoeten. Elke sessie opnieuw verbindt zij zich met hoe ik mij op dat moment voel en onderzoekt zij met welke hulp ik op dat moment gebaat ben. Van zachte aanraking tot krachtige weerbaarheidsoefeningen tot massage tot intelligente vragen in een gesprek, Carollyne zet zich voluit in om mij te helpen. Daarbij – ik werk inmiddels enkele maanden met haar – houdt ze terugkerende thema’s in het vizier om deze op steeds nieuwe wijzen in elke individuele sessie onder de aandacht te brengen.

De sessies bij Carollyne voelen als waardevolle reizen, waarin zij mij met volle aandacht ondersteunt en begeleidt in mijn helingsproces. Ik voel dat Carollyne zich met oprechte toewijding voor mij inzet, dat is uitzonderlijk en dat gun ik een ieder die behoefte heeft aan steun, begeleiding, en aanraking – zowel fysiek als emotioneel. Ik ben dankbaar haar gevonden te hebben. 


2020 OKT – Jeroen Klijberg
Dikke aanrader: Thai Yoga massage door Carollyne. Je merkt direct dat ze heel veel kennis heeft en aanvoelt aan wat je lichaam nodig heeft. Ik ben erg onder de indruk van deze techniek en de vaardigheid van Carollyne. Het gaat veel verder dan een oppervlakkige massage. Het bracht mij diepe ontspanning en mijn klachten werden waanzinnig verzacht en verholpen. Ik ben nu twee keer geweest. En ga heel graag weer terug.


2020 JUN – Ernesto
Jij bent de beste masseur die ik toe nu toe heb gevonden. Ik vind het zo leuk en bijzonder dat jij dingen aan mijn lijf voelt die ik niet voel, en ik ben behoorlijk in contact met mijn lijf.


2020 JUN – Sara, 31 jaar (pseudoniem) 
Toen Carollyne mij vroeg of ik een recensie zou willen schrijven, kwam het bekende citaat van Francis of Assisi in mij op:” For it is in giving that we receive.” Carollyne geeft om het geven en dat is voelbaar in elke aandachtsvolle aanraking, die ik tot nu toe van haar heb mogen ontvangen. Sinds 2017 kom ik naar de praktijk voor de behandeling van chronische pijnklachten en voor een warme en oprechte omhelzing.

Carollyne draagt er persoonlijk zorg voor, dat de behandeling elke keer opnieuw aansluit op mijn specifieke behoeftes. Dit doet ze door een sfeer te creëren waarin open communiceren over klachten, wensen en behoeften vanzelfsprekend is.

Wanneer Carollyne na afstemming aan de slag gaat met Thai Body Work, dan doet ze dit eveneens luisterend naar mijn lichaam. Hiermee nodigt ze mij uit hetzelfde te doen en echt in mijn lichaam te zakken. Door middel van verschillende zachte technieken die ze toepast, ontstaat er naar mate de behandeling vordert meer bewegelijkheid in mijn lichaam. Carollyne slaagt er zonder uitzondering in, om door haar ervaring, kennis en kunde diep zittende fysieke blokkades op te heffen.

Elke sessie is anders en kent een andere focus, maar er is altijd sprake van een gelijkwaardig en ontspannen contact. De praktijk is voor mij een veilige ruimte geworden waar ik kan zijn wie ik ben. Er is ruimte voor mijn kracht en voor mijn kwetsbaarheid. Tijdens het knuffelen voel ik mij veilig en geborgen in de armen van Carollyne. De zuivere en onbaatzuchtige manier waarop ze mij vasthoudt, maakt mijn lichaam zacht en mijn hoofd vrij van storende gedachtes. Spanning en ruis verdwijnen en maken plaats voor rust en verbondenheid. Dat Lepeltje Lepeltje bestaat en ik Carollyne heb mogen leren kennen, vervult mij enorm met dankbaarheid.


2020 MEI – Anoniem
Omdat er vanwege corona niet geknuffeld kan worden zoals ik dat persoonlijk nodig heb, heb ik nu eens een Thai Yoga massage geboekt bij Carollyne. Voor iemand met ernstig autisme was het best wel overweldigend: zowel mentaal als fysiek was er na afloop heel erg veel te verwerken aan overprikkeling. Tussen alle prikkels door was er zeker ook ontspanning, en de warme aanraking was zeer prettig. Mijn gevoelige onderrug heeft er ook nog eens veel baat bij gehad! 🙂

Carollyne nam mij heel serieus, ging extra lang door en heeft achteraf ook nog heel veel uitgelegd. Dat laatste ook nog meermaals via de mail als nazorg! Ik ga nu navoelen of de massage goed bij mij past in de toekomst.


2020 FEB – Anoniem
Het was alsof je ballet met me deed en dat ik dan passief mee mocht doen. Glibberen als een vis, vliegen als een vogel en nog meer dierenbewegingen. Ik voelde me licht en opgetild. Heel fijn, en ook weer helemaal anders dan de vorige keren. Ik ben blij dat ik je heb gevonden en ook dat ik ben blijven komen. 


2020 JAN – Arno de Jonge
Ik kom al jaren met stress gerelateerde fysieke klachten bij Carollyne en na mijn eerste sessies merkte ik,wat ik gelukkig steeds merk, dat ik zo rustig en ontspannen naar buiten ga, omdat de massage handelingen van deze vrouw met haar wonder handjes,mijn mentaal ook zeer goed doen en ik veel minder stress ervaar,wat gelukkig nog dagen doorebt.


2019 OKT – Benjamin Hébert (vertaald uit het Engels)
Carollyne heeft me een van de meest prachtige massages geschonken die ik ooit in mijn leven heb ervaren. Ze koestert, is aandachtig en intuïtief voor mijn behoeften met haar zachte maar stevige genezende handen. Als ik kon, zou ik mezelf elke week laten behandelen! Bedankt Carollyne voor de magische momenten, tot gauw.


2019 JUN – Rafael Kalil (vertaald uit het Engels)
Magisch, geweldig, noodzakelijk, wauw, Carollyne is een engel en haar handen zijn een sleutel tot het paradijs. Zeer professionele, competente en aardige persoon en plaats. 10 sterren is niet genoeg.


2019 FEB – Previs Davidson (vertaald uit het Engels)
Carollyne heeft elke therapeut van elke vorm echt overtroffen. Haar intuïtieve kracht en haar fysieke kracht hebben wonderen verricht. Ik voel me beter dan ik me in drie jaar heb gevoeld! Ik was vergeten hoe het was om zonder bepaalde pijn te leven, en na een mooie sessie met deze kalmerende ziel voel ik me als een nieuwe man. Mijn eeuwige dank en dankbaarheid zijn verschuldigd!


2018 DEC – Felice Veen (vertaald uit het Engels)
Ik verliet de studio van Carollyne na twee uur Thaise massagebodywork. Voor mij twee uur complete ontspanning, voor haar twee uur hard werken. Ze wist precies waar ze moest duwen, aanraken of trekken en gebruikte haar hele lichaam en kracht om dit te doen. Het resulteerde in de verdwijning van de dagelijkse pijn in mijn lichaam, en een volledige rust en soepelheid in al mijn zenuwen, pezen en spieren. Voor mij was het een kostbare ervaring en ik voel me echt dankbaar!


2018 NOV – Michaël Veerman
Carollyne is een zeer goede masseuse die weet wat ze doet, heerlijk kunnen ontspannen en als je wilt kletsen kan dat ook. soms doet het een beetje pijn maar je komt er wel achter waar je stress zit 🙂 Kan het iedereen aanraden.


2018 MEI – Anoniem
Wow … wat ben ik blij dat we deze Thai Yoga Massage hebben gedaan in plaats van de oliemassage waar ik in eerste instantie voor kwam. Dit was een compleet plaatje en er is overal in mijn lichaam ruimte ontstaan, ik voel me heerlijk.


2018 FEB – Petra Koppers
Enige tijd geleden ben ik bij Carollyne geweest voor een Thai Yoga massage. Ik heb nog niet eerder zo’n fijne en goede massage gehad. Voor de massage voelde mijn lichaam gevoelig, moe en zwaar aan. Anders dan bij een “normale” massage waarbij bepaalde lichaamsdelen gemasseerd worden, heb ik deze massage ervaren als een veel vollediger massage waarbij mijn gehele lichaam onder handen genomen is.
Na de massage voelde mijn lichaam in zijn geheel lichter en losser aan, alsof er weer ruimte is gekomen.

Ook tijdens de massage heb ik het als heel prettig, veilig en persoonlijk ervaren.


2018 JAN – Annette Schwan (vertaald uit het Engels)
Carollyne is absoluut een geweldige vrouw, net zoals haar Thaimassage dat ook is! Haar behandeling bestond uit 2,5 uur rekken, kneden en wiegen van het lichaam op een zeer zachte en gevoelige manier, maar tegelijkertijd stevig. Ik heb eerder enkele Thaimassages gehad, maar deze springt er echt uit. Deze vrouw is op veel manieren zo inspirerend voor mij, van persoonlijke vraagstukken tot zakelijke aangelegenheden dat ze als begripvolle coach ook advies kan geven. Mis haar behandelingen niet!


2017 DEC – Noonie Lee (vertaald uit het Engels)
Wauw! Wat een ongelooflijk helende, ontspannende en zachte ervaring was het om een Thaise yogamassage te krijgen van Carollyne. Ik heb nog nooit een massage gehad zoals deze, waarbij Carollyne haar hele lichaam en haar scala aan expertise in vechtsporten, yoga, deep tissue en Thaise massage gebruikte om je lichaam op de juiste manier te manipuleren om je precies te geven wat je nodig hebt. Ik ben altijd bang geweest voor “Thaise massage” na een ervaring waarbij de beoefenaar een voorgeschreven reeks bewegingen maakte, waarbij je lichaam in ongemakkelijke posities werd gedraaid, of je spieren nu opgewarmd waren of niet. Laat je niet afschrikken door het “Thaise” deel van de naam van Carollyne’s behandelwijze – haar intuïtieve gevoel voor je lichaam, en de zachte manier waarop ze je wiegt om je spieren los te maken en op te warmen, is ongelooflijk effectief en helend. Ik heb haar diensten aan vele anderen aanbevolen, en ze waren ALLEMAAL opgetogen over haar sessies en gingen haar aanbevelen bij hun vrienden. Probeer het zelf eens!2013 APR – Inge
Carollyne, je bent een vakvrouw! Ik heb al heel wat masseurs gezien, maar wat jij doet met je kracht en energie, blijf ik bijzonder vinden. Zelfs na 10 minuten massage, voel ik me vrij. Bovendien geef je ook regelmatig goede tips en ben je een erg gezellig mens! Groet, Inge van de Tandartsenpraktijk Diemen-Zuid.