Awakin Circle

Ontwaken met Wijsheid
In Stilte en Gemeenschap

Awakin-bijeenkomsten begonnen toen drie vrienden in 1996 bijeenkwamen om elke woensdag in een gewone woonkamer in Silicon Valley in stilte te zitten. Geen leraren of goeroes. Ook geen vaste agenda’s of voorgestelde overtuigingen. Awakin gaat over ons zelfbewustzijn (self-awareness) verdiepen, in een gemeenschap van gelijkgestemden (kindred spirits). Door onszelf te veranderen, veranderen we de wereld. En in plaats van de deur te sluiten, lieten ze hem open … voor iedereen.

Vandaag de dag zijn Awakin Circles organisch verspreid naar 80 steden over de hele wereld. Mensen mediteren het eerste uur, delen in een cirkel hun ervaringen in het tweede uur en sluiten de avond af met een heerlijke huisgemaakte veganistische maaltijd. Het gaat over dankbaarheid, delen, gemeenschap en harmonie met jezelf.

Je bent van harte uitgenodigd om te komen.
Toegang is gratis en iedereen is welkom!
We zijn heel blij met een donatie.

AWAKIN CIRCLES werden ge├»nitieerd door Nipun Mehta wie ik op meerdere gelegenheden heb mogen ontmoeten en met hem mogen samenwerken in Auroville-India en in Wenen-Oostenrijk. Hij leeft en verspreidt een levensstijl gebaseerd op vrijgevigheid. Dalai Lama presenteerde hem de “Unsung Hero of Compassion Award”.

Meer informatie kun je vinden op de website awakin.org

Op de foto zit Nipun midden midden voor de open haard en ik zit twee plaatsjes naar links.

Lepeltje Lepeltje Knuffelsessies & Massage - Awakin Circle Amsterdam - Carollyne Tjong Ayong