Thai Yoga Massage & Bodywork

HIERONDER DE VOLGENDE PUNTEN

WORKSHOP INFORMATIE | WAT GA JE LEREN? | TIJDSSCHEMA | LOCATIE | KLEDING | LERAREN | KARMA-AANPAK | “BETAAL-WAT-JE-HET-WAARD-VINDT” | “PAY-IT-FORWARD” | GIFT-ECONOMY | HOEVEEL KOST DE WORKSHOP EIGENLIJK? | AANMELDING | ONLINE AGENDA

WORKSHOP INFORMATIIE

Wilt je het gevoel van comfort en diepe ontspanning ervaren, volledig verbonden met je lichaam? Ben je op zoek naar een manier om te leren hoe je dit gevoel kunt behouden? En wil je bovendien leren hoe je het welzijn van anderen kunt verbeteren?

Wij – Carollyne Tjong Ayong en Benjamin Hébert – hebben in elkaar de perfecte massagetherapeut voor onszelf gevonden en de ideale partner voor onze workshops. Onze opvattingen over – en aanpak van – aanraking & behandeling zijn uitzonderlijk vergelijkbaar. We hebben onze complementaire kennis gecombineerd en ontwikkelden de 5-uurs workshop “Introductie tot Thai Yoga Massage & Bodywork”. Nu kun jij ook profiteren van onze gecombineerde vaardigheden en inzichten op het gebied van Thai Yoga Massage, Stretching, Gezondheid, Voeding, Welzijn, Aanraken en Bodywork. We blijven onszelf ontwikkelen, door deel te nemen aan cursussen en samen te studeren. Op deze manier kunnen we jou verschillende benaderingen en niveaus leren van deze leuke en heilzame vaardigheden.

WAT GA JE LEREN?

De focus van onze intro workshop ligt op:

 • Principes van lichaamshoudingen om je eigen welzijn te bevorderen. In het algemeen en ook wanneer je iemand anders een massage geeft.
 • Principes van “Veilige Ruimte en Veilige Aanraking” tijdens respectvol Bodywork.
 • Zorgen voor & Contact maken met jezelf en anderen.
 • Voordelen van voeding voor je gezondheid.
 • Technieken vanuit Thai Yoga Massage, Yoga, Meditatie en andere Bodywork-disciplines die we bestudeerd hebben.

TIME SCHEDULE

 • 11:30 – 11:45 Entreetijd, kennismaken en evt. omkleden
 • 12:00 – 12:30 Intro & Get-to-know
 • 12:30 – 14:30 Lesdeel Introductie tot Thai Yoga Massage & Bodywork
 • 14:30 – 15:00 Pauze met biologische hapjes en drankjes
 • 15:00 – 17:00 Lesdeel Introductie tot Thai Yoga Massage & Bodywork
 • 17:00 ———- Einde van de workshop en uitzwaaien, of blijven als we een avondprogramma hebben (Concert of Groepsmeditatie)

ONZE LOCATIES

Bekijk de online agenda om de data en locaties van onze workshops te vinden.

Wil je een workshop organiseren op jouw locatie?

We maken afspraken afgestemd op jouw wensen met diverse opties. Voor meer informatie stuur een bericht.

KLEDING

 • Draag een comfortabele lange (jogging)broek
 • Draag een comfortabel shirt met (lange) mouwen en een goed sluitend boordje
 • Extra sokken en pantoffels zijn aanwezig
 • Je kunt je voor en na de les omkleden

LERAREN

Carollyne Tjong Ayong is een Massagetherapeut, Knuffeltherapeut en trainer voor Weerbaarheid & Zelfverdediging in Nederland. Haar verhaal in een notendop: Zorgzame aanraking en lichaam-geest verbinding zijn altijd onderdeel geweest van het leven van Carollyne. Al vanaf jonge leeftijd zat ze achter haar moeder, om met haar kleine handjes de migraines en nekpijn te verminderden. Met knuffels als gevolg. Tijdens haar Martial Arts-carrière nam ze deel aan wedstrijden en gaf ze praktische zelfverdediging. Het maakte haar duidelijk hoe lichaam en geest elkaar beïnvloeden en hoe belangrijk respectvolle en bewuste aanraking is. Haar aangename fysieke contact met trainingsmaatjes zorgde ervoor dat ze het harde contrast kon zien met mensen die minder (of niet) aangeraakt worden. Veelvuldig organiseerde ze FREE-HUG-campagnes. Tegenwoordig heeft ze haar eigen praktijk in Amsterdam (NL) en combineert ze al haar vaardigheden om een unieke combinatie van fysieke en mentale benaderingen te vinden om het algehele welzijn van haar cliënten te ondersteunen.

Benjamin Hébert is een Thai Bodywork Therapist, Hatha Yoga Instructor en Dive Master in België. Zijn verhaal in een notendop: het leven is gemaakt van prachtige ontmoetingen en hij heeft de kans gehad om ongelooflijke mensen te ontmoeten die hem levenslange wijsheid bijbrachten. Het begon allemaal tijdens een retraite in een boeddhistische tempel in de Zuid-Jungle van Thailand. Hij ontdekte de kunst van bewust leven met Metta (meelevende liefde & vriendelijkheid). Dit bracht hem ertoe om anderen te helpen en te genezen door middel van Thai Bodywork in combinatie met enkele Hatha Yoga-houdingen voor zelfgenezing. Hij reisde en trainde in Zuidoost-Azië en India met een aantal beroemde meesters. Momenteel is hij CEO van Conscious Motions in België (BE) en geeft hij workshops in heel Europa om zijn zorgzame en helende aanraking te delen en te verspreiden.

***

DE KARMA AANPAK VAN:
INTRODUCTIE TOT THAI YOGA MASSAGE & BODYWORK

Een experiment in vrijgevigheid, dat vereist en bevordert collectief vertrouwen, steun en creativiteit van de gemeenschap

In February 2018 ontmoetten wij – Benjamin and Carollyne – elkaar tijdens de maandcursus van het Thai Massage Circus in Laos. Onze band was heel hecht vanaf de dag van aankomst. Terug in Europa bleek de afstand tussen Brussel en Amsterdam erg klein te zijn. We zochten elkaar regelmatig op en ontwikkelden de Workshop “Introductie tot Thai Yoga Massage & Bodywork” op basis van onze gecombineerde vaardigheden en inzichten op gebied van Thai Yoga Massage, Stretching, Gezondheid, Voeding, Welzijn, Aanraking en Bodywork.

Maar er is meer: Carollyne gebruikt in haar andere bedrijf al jarenlang een betalingsfilosofie gebaseerd op vertrouwen. Ondertussen is het tweede element geven er nu ook aan toegevoegd. Wij hebben besloten om samen het experiment aan te gaan en deze betalingsfilosofie nu ook te gebruiken voor onze gezamenlijke workshops. De twee elementen:

1) “BETAAL-WAT-JE-HET-WAARD-VINDT”

Op het einde van de workshop wordt je als deelnemer uitgenodigd om te bepalen hoeveel je wilt betalen voor de workshop. Wij vertrouwen erop dat we de kosten (zie hieronder) kunnen dekken met het geld van mensen die het zich kunnen veroorloven, en tegelijkertijd ook deelnemers met minder geld de kans geven om aan de workshop deel te nemen.

2) “PAY-IT-FORWARD”

Nog meer goed nieuws: Iemand die voor jou kwam, heeft een cadeau gegeven en de workshop voor jou betaald. Nu is het jouw kans om het te betalen voor een toekomstige deelnemer, zodat de cirkel van geven kan doorgaan. Daarom word je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit experiment van geven.

WAAROM GIFT-ECONOMIE?

Deze workshop biedt de perfecte omgeving om deze vraag aan te pakken en daarmee verbinding te maken met de Pay-It-Forward-geest binnenin. Sterker nog, jij en de andere deelnemers kunnen uit de eerste hand belangrijke elementen van de gift-economie ervaren: onzelfzuchtig geven, keuzevrijheid en het doel om meerdere positieve rimpeleffecten te creëren. Een van de rimpeleffecten is dat je ons met je geldelijke bijdrage steunt om meer workshops te kunnen ontwikkelen en aanbieden op basis van de gift-economie, wat betekent dat steeds meer mensen hiervan kunnen profiteren.

HOEVEEL KOST DE WORKSHOP EIGENLIJK?

De Workshop Introductie tot Thai Yoga Massage & Bodywork vereist veel logistiek en veel voorbereidingstijd. Om alle kosten te dekken voor de workshop in Amsterdam (huur voor locatie, materialen, reiskosten, uurtarieven etc.) is ongeveer € 600, – nodig. Het minimale aantal deelnemers is 6 en het maximale aantal is 14 deelnemers. De gemiddelde kosten per workshop / persoon worden berekend naar het aanwezige aantal deelnemers.

VOORBEELD BETALINGSFORMULIER

Hieronder een voorbeeld van het betalingsformulier wat je aan het einde van de workshop zult ontvangen. Deze berekening is gemaakt op basis van 9 deelnemers:


Bedankt voor je deelname aan de Workshop Introductie tot Thai Yoga Massage & Bodywork, we vonden het leuk dat je erbij was!

Hier is de berekening voor de 5-urige workshop van vandaag op _ _ vul de workshopdatum in _ _ :

 • De workshop van vandaag heeft  _ _ 9 _ _ deelnemers gefaciliteerd
 • € 600, – gedeeld door  _ _ 9 _ _ deelnemers is gemiddeld €  _ _66,67 _ _ per persoon

In de geest van vrijgevigheid willen we je de keuze bieden tussen een van de onderstaande betalingsopties. Je kunt formulier en “Dank u wel”-enveloppe inleveren bij een van ons.

      □   Ik kies ervoor om het volledige bedrag per persoon van     €  _ _ 66,67 _ _ te betalen
      □   Ik kies ervoor om een ​​ander bedrag * te betalen, namelijk €  _ _ _ _ _ _ _ _

* dit bedrag kan hoger of lager zijn dan het volledige bedrag per persoon

Hartelijk bedankt voor je bijdrage!


AANMELDING

Voor informatie en planning van workshop bekijk de agenda of stuur een bericht.

We kijken uit naar je komst & naar de mogelijkheid om deze ervaring met je te delen,

Benjamin & Carollyne