Workshop Weerbaarheid & Zelfverdediging

Switch to English website.

Jazeker, een Workshop Weerbaarheid op de website van een Knuffeltherapeut/ Massagetherapeut. In de sociale omgang met mensen is het heel belangrijk om je grenzen eigen te kennen en duidelijk te maken. In deze workshops krijg je de kans om contact met jezelf, contact met een ander, je persoonlijke ontwikkeling en je welzijn te laten groeien en bloeien. Carollyne heeft jarenlange trainings- en wedstrijdervaring in vele Oosterse Krijgskunsten en is daarnaast ook docent Weerbaarheid & Zelfverdediging. Mede hierdoor heeft ze haar eigen unieke kracht gevonden om mensen met zeer uiteenlopende vormen van activiteiten te ondersteunen in hun welzijn.


Het thema wat in alle activiteiten van Lepeltje Lepeltje centraal staat is:

Vind je eigen unieke kracht!


Wil je een zelfverzekerder gevoel hebben en dit ook uitstralen? Bij Lepeltje Lepeltje leer je je bewust te zijn van jezelf en je omgeving. Misschien weet je het nog niet, maar jij hebt een unieke kracht. Leer hoe je deze unieke kracht kunt gebruiken.

WAT GA JE LEREN TIJDENS DEZE WORKSHOP?

Tijdens een nuttige maar vooral leuke workshop van Lepeltje Lepeltje leer je hoe je jezelf kunt verdedigen. Maar bij Weerbaarheid & Zelfverdediging het gaat niet alleen om lichamelijke verdediging, het gaat ook om houding en uitstraling. Je krijgt tips en oefeningen over hoe je vervelende situaties kunt voorkomen en hoe je je in verschillende sociale situaties op kunt stellen. Hierdoor zullen je lichamelijke en geestelijke weerbaarheid toenemen.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende mentale en fysieke aspecten van weerbaarheid zodat de deelnemers zich in hun eigen tempo zo breed mogelijk kunnen ontwikkelen. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan respect en veiligheid in de groep en het belang hiervan in de maatschappij. Tot slot leer je je eigen kracht en mogelijkheden kennen en neemt je zelfverzekerdheid toe.

KLEDING

  • Draag een comfortabele lange (jogging)broek
  • Draag een comfortabel shirt met (lange) mouwen en een goed sluitend boordje
  • Je kunt je voor en na de les omkleden

HOEVEEL KOST DE WORKSHOP EIGENLIJK?

De Workshop Weerbaarheid & Zelfverdediging vereist veel logistiek en veel voorbereidingstijd. Om alle kosten te dekken voor de workshop in Amsterdam (huur voor locatie, materialen, reiskosten, uurtarieven etc.) is ongeveer € 375, – nodig. Het minimale aantal deelnemers is 8 en het maximale aantal is 16 deelnemers. De gemiddelde kosten per workshop / persoon worden berekend naar het aanwezige aantal deelnemers.

VOORBEELD BETALINGSFORMULIER

Hieronder een voorbeeld van het betalingsformulier wat je aan het einde van de workshop zult ontvangen. Deze berekening is gemaakt op basis van 9 deelnemers:


Bedankt voor je deelname aan de Workshop Weerbaarheid & Zelfverdediging, we vonden het leuk dat je erbij was!

Hier is de berekening voor de 3-urige workshop van vandaag op _ _ vul de workshopdatum in _ _ :

  • De workshop van vandaag heeft  _ _ 10 _ _ deelnemers gefaciliteerd
  • € 375, – gedeeld door  _ _ 10 _ _ deelnemers is gemiddeld €  _ _37,50 _ _ per persoon

In de geest van vrijgevigheid willen we je de keuze bieden tussen een van de onderstaande betalingsopties. Je kunt formulier en “Dank u wel”-enveloppe inleveren bij een van ons.

      □   Ik kies ervoor om het volledige bedrag per persoon van     €  _ _ 37,50 _ _ te betalen
      □   Ik kies ervoor om een ​​ander bedrag * te betalen, namelijk €  _ _ _ _ _ _ _ _

* dit bedrag kan hoger of lager zijn dan het volledige bedrag per persoon

 

Hartelijk bedankt voor je bijdrage!


PRIVÉLESSEN

Privélessen zijn ook mogelijk, de kosten zijn € 70 voor het eerste uur en elk volgend aansluitend half uur kost € 30. Neem contact op om een afspraak te maken.

AANMELDEN

In de lesagenda hieronder kan je zelf lessen boeken. Klik op een beschikbare les, maak je eigen account aan en bevestig je boeking. Ben je na aanmelding toch verhinderd, verwijder dan je boeking uiterlijk 2 uur voordat de les begint. Dan kan iemand anders zich in jouw plaats aanmelden of van de wachtlijst worden doorgeschoven.

We adviseren je om 30 – 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Dan heb je tijd om je om te kleden en kan de workshop op tijd starten en eindigen.