Donaties

Mijn visie en missie voor mijn praktijk:
Het tegengaan van onnodig gebrek aan de noodzakelijke levensbehoeften: aanraking, ontspanning en oprechte aandacht. Waarom zou iemand hier een tekort aan hebben? Welzijn is een mensenrecht en het zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom werk ik vanaf 2021 niet meer voor geld, en leef ik voortaan van donaties.

Ik vind dat iedereen toegang zou moeten hebben tot de noodzakelijke levensbehoeften: Aanraking, Ontspanning en Oprechte Aandacht.  Daarom gebruikte ik in mijn praktijk sinds 2012 “Betaal wat je het waard vindt” en volgde in 2019 een Experiment van Vrijgevigheid door Gift-Economie toe te passen.

NIEUWE TIJDEN

Veel mensen zijn financieel getroffen door de Coronamaatregelen. Dat geldt ook voor mij omdat de overheid heeft besloten mijn praktijk maandenlang voor het grootste deel verplicht te sluiten. Vanwege “verkeerde” SBI-codes ontbraken overheidssteun en/of compensatie voor huur en andere vaste lasten. De strategie van “flatten the curve” heeft gewerkt voor mijn inkomsten.

Met de verdere vooruitzichten en het ontbreken van overheidssteun heb ik besloten mijn angsten en beschadigde vertrouwen overboord te gooien. Laat ik eens vol gaan voor vertrouwen in mijn medemens. Ik heb tenslotte weinig meer te verliezen en alleen nog maar te winnen. En die winst is anderen en mezelf verrijken met aangename verrassingen, ontroering, liefdevolle zorg en compassie.

Natuurlijk blijf ik mensen helpen. Zo lang ik het volhoud blijft de stekker voorlopig nog wel in mijn praktijk … maar ik trek hem uit mijn betaalsysteem.

Heb je dringend een afspraak nodig, maar is jouw financiële situatie (evt. door de coronamaatregelen) te beperkt? Het is mijn intentie om mijn behandelingen voor iedereen toegankelijk te maken, daarom heb ik besloten om mijn tarieven voorlopig los te laten.

Klik op “Wat waren de tarieven?” als je benieuwd bent en/of op zoek bent naar een donatiesuggestie.

Vanaf 2021 werk ik voorlopig niet meer voor geld en vertrouw ik op donaties naar draagkracht en welbevinden. Dat betekent dat je gewoon een afspraak kunt maken voor een behandeling, sessie, workshop of gebruik van mijn praktijkruimte, ongeacht of je budget hebt.

Natuurlijk heb ik nog wél geld nodig om in mijn levensonderhoud te voorzien en mijn werk te kunnen voortzetten.

Draag jij mij een warm hart toe en wil je mij steunen? Dat kan op verschillende manieren zoals ambassadeur worden of een eenmalige of periodieke gift geven.

Een prachtig gebaar heb ik al mogen ontvangen in de vorm van een Social Crowdfunding Project. Twee cliënten hebben dit voor me opgezet, met in de omschrijving een gecombineerd persoonlijk verhaal en een gedicht gebaseerd op hun ervaringen bij mij. Ik ben ontroerd en dankbaar.

Helaas is het donatieplatform voor onbepaalde tijd uit de lucht. Daarom kun je nu direct naar mijn rekeningnummer doneren.

We omarmen elk gebaar, dankjewel!

Carollyne Tjong Ayong