Carollyne In Motion

“Carollyne In Motion” is een ervaring voor al je zintuigen. Je wordt ontvangen met een knuffel, een warme kop thee en je neemt samen met de andere toeschouwers plaats op comfortabele kussens. Daarna komt Carollyne in beweging en brengt zij op eigen wijze haar bewegingspartner* in beweging en tot stilstand. De live muziek, gitaarsnaren en klankschalen van een van de muziekpartners vormen een vloeiend geheel met alle bewegingen. Het trio zal jou raken met een mooi meditatief schouwspel vol aanraking en aspecten van zang, dans, martial arts, yoga, mindfulness, acrobatiek en massage. Jouw spiegelneuronen zullen je door het zien van de bewegingen en het horen van de klanken meenemen op een innerlijke gevoelsreis in ontroering en diepe ontspanning.

*Deze bewegingspartner heeft zich van te voren aangemeld. Wil jij een keer bewegingspartner zijn? Stuur een berichtje voor meer info.

MUZIEKPARTNERS

Zo 12 nov speelt MC Jazzduo in Castricum

Michel de Wit
Michel speelt naast de zes snaren van zijn gitaar (Akoestisch, elektrisch en bas) ook diverse percussie instrumenten en zijn speelstijl is een combinatie van jazz, flamenco, blues en wereldmuziek. Hij is te boeken in diverse bezettingen, bijvoorbeeld als solo gitarist, als duo met een zangeres, gitarist, of een singer-songwriter, en in combinatie met diverse bandjes. Zo biedt Michel voor elke locatie of gelegenheid een geschikt programma. Ook geeft hij gitaarles in de omgeving van Amsterdam en via Skype. Begin 2024 komt zijn album met prachtige instrumentale composities uit. Je kunt al live van deze muziek genieten tijdens de CarollyneInMotions.

MC Jazzduo heeft een breed repertoire van jazzstandards. Van prachtige tranentrekkende ballads tot swingende up-tempo klassiekers. Naast jazz speelt dit duo ook andere muziekstijlen. Laat je verrassen door Carollyne’s soulvolle zang en Michel’s virtuoze akoestische gitaarspel.

Tip: Michel & Carollyne zijn de rest van dit jaar op tournee op privélocaties en openbare gelegenheden. Er is nog wat plaats in de agenda voor nieuwe locaties. Je kunt ze natuurlijk ook alvast voor volgend jaar boeken.

Deze agenda toont alleen MC Jazzduo optredens. Voor volledige agenda klik hier.


 

MC Jazzduo

Ferenc Honcoop
Liedjesmeneer Ferenc zingt van kindsbeen zijn eigen wijsje. Hij studeerde muziektherapie en heeft jarenlange ervaring in de zorg en begeleiding van mensen met meervoudige beperkingen. Het bespelen van diverse instrumenten in veelsoortige muziekensembles maakt hem naast doorleefd zanger-liedjesmaker ook muliti-instrumentalist. Met zijn veelzijdige performance nodigt hij zijn publiek van harte uit mee te reizen door zijn muzikale universum. Sinds 2020 profileert Ferenc zich ook expliciet als protestzanger. In mei 2023 komt zijn nieuwe solo-album “Nederig” uit.

in de online agenda staat aangegeven wie bij de Carollyne In Motion zal musiceren.

TIJDSSCHEMA

  • half uur INLOOPTIJD
  • 2 uur durend schouwspel

LET OP: Bekijk de data en het precieze tijdsschema in de online agenda.

MIJN LOCATIE OF JOUW LOCATIE?

De hoofdlocatie is de praktijk van Lepeltje Lepeltje Knuffelsessies & Massage op:

  • Lutmastraat 209A, 1074 TW Amsterdam

Daarnaast ook met enige regelmaat op:

  • Rubensstraat 62, 5171 ZK Kaatsheuvel
  • Schafterdijk 11, 5556 VK Valkenswaard. Locatie van Thai Dee, erkend HBO-opleidingsinstituut voor Thaise massagetherapie.

Je kunt “Carollyne In Motion” ook op jouw locatie bestellen. We maken dan afspraken afgestemd op jouw wensen:

  • De kosten zijn afhankelijk van je wensen.
  • “Carollyne In Motion” kan 2 uur duren maar ook langer. In het tweede geval kunnen we uitbreiden met meer muziek of soundhealingsessie waarbij alle toeschouwers (indien gewenst) een korte massage krijgen over de kleding heen.
  • Het maximum aantal deelnemers is afhankelijk van je ruimte.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

EXCLUSIEVE ERVARING

Wil jij een individuele ervaring zonder publiek? Een combinatie van muziektherapie en therapeutische lichaamsbehandeling met onze volledige aandacht voor jouw fysieke, mentale, spirituele en emotionele welzijn. Maak een afspraak in de praktijk. In overleg komen Michel en Carollyne naar jouw locatie.