Cadeaubon

NA 11 LANGE WEKEN VERPLICHTE SLUITING IS DE PRAKTIJK OP 3 MAART EINDELIJK WEER OPEN. FIJN OM IEDEREEN WEER TE HELPEN OM PIJN, ONGEMAKKEN EN STRESS OM TE ZETTEN IN OPLUCHTING, ONTSPANNING EN RUST.

“FLATTEN THE CURVE” HEEFT GEWERKT VOOR MIJN INKOMSTEN EN OVERHEIDSSTEUN ONTBREEKT VANWEGE “VERKEERDE” SBI-CODES. MAAR IK WIL NOG STEEDS MENSEN HELPEN, DUS IK HOUD VOL EN IK BLIJF DOEN WAT IK DOE.

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon voor een Knuffelsessie en/of Massagebehandeling? Hieronder staat de versie (anzichtkaartformaat) die ik via e-mail naar je kan versturen. Je kunt hem dan zelf uitprinten en vouwen of digitaal naar de ontvanger versturen. Maar je kunt natuurlijk ook een mooie papieren versie bij mij in de praktijk kopen.

De cadeaubon is aan te vragen voor alle behandelvormen en alle individuele online sessies en online Individuele Begeleiding.

Wil je verjaardagsfelicitaties of iets anders aan het bericht toevoegen? Geef de tekstwijziging bij je bestelling door, dan zet ik het op je cadeaubon.