Cadeaubon

SINDS 11 MEI IS MIJN PRAKTIJK WEER OPEN. ONLINE QUARANTAINE-KNUFFELEN & BEHANDELINGEN IN DE PRAKTIJK OP AFSPRAAK, OF BESTEL EEN CADEAUBON OM IEMAND ANDERS TE VERRASSEN.

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon voor een Knuffelsessie en/of Massagebehandeling? Hieronder staat de versie (anzichtkaartformaat) die ik via e-mail naar je kan versturen. Je kunt hem dan zelf uitprinten en vouwen of digitaal naar de ontvanger versturen. Maar je kunt natuurlijk ook een mooie papieren versie bij mij in de praktijk kopen.

Voor alle behandelvormen betaal je 72,50 euro voor een uur. Langer mag ook, dan betaal je 30 euro voor elk volgend half uur. Bij huisbezoeken (in Amsterdam) worden geen extra kosten gerekend.

Voor alle individuele online sessies en online Individuele Begeleiding betaal je 62,50 euro voor een uur. Ook daar zijn langere sessies mogelijk, en betaal je eveneens 30 euro voor elk volgend half uur.

Wil je verjaardagsfelicitaties of iets anders aan het bericht toevoegen? Geef de tekstwijziging bij je bestelling door, dan zet ik het op je cadeaubon.