Cadeaubon

VANAF 11 MEI MAG MIJN PRAKTIJK WEER VOORZICHTIG OPEN. ONLINE QUARANTAINE-KNUFFELEN & BEHANDELINGEN IN DE PRAKTIJK OP AFSPRAAK, OF BESTEL EEN CADEAUBON OM IEMAND ANDERS TE VERRASSEN.

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon voor een Knuffelsessie en/of Massagebehandeling? Hieronder staat de versie (anzichtkaartformaat) die ik via e-mail naar je kan versturen. Je kunt hem dan zelf uitprinten en vouwen of digitaal naar de ontvanger versturen. Maar je kunt natuurlijk ook een mooie papieren versie bij mij in de praktijk kopen.

Voor alle behandelvormen betaal je 70 euro voor een uur. Langer mag ook, dan betaal je 30 euro voor elk volgend half uur. Bij huisbezoeken (in Amsterdam) worden geen extra kosten gerekend.

Per 1 juni 2020 wordt het tarief verhoogd naar 72,50 euro voor afspraak van een uur. Voor elk volgend half uur blijft het tarief van 30 euro gelijk.

Wil je verjaardagsfelicitaties of iets anders aan het bericht toevoegen? Geef de tekstwijziging bij je bestelling door, dan zet ik het op je cadeaubon.