Cadeaubon

OP 14 DECEMBER 2020 BESLOOT DE OVERHEID DAT MIJN PRAKTIJK DICHT MOEST. INMIDDELS IS DE SLUITINGSTERMIJN VERLENGD T/M TEN MINSTE 2 MAART 2021. IK VIND HET VRESELIJK DAT IEDEREEN MET PIJN, ONGEMAKKEN EN STRESS NU NÓG LANGER MOET WACHTEN.

“FLATTEN THE CURVE” HEEFT GEWERKT VOOR MIJN INKOMSTEN EN OVERHEIDSSTEUN ONTBREEKT VANWEGE “VERKEERDE” SBI-CODES. MAAR IK WIL NOG STEEDS MENSEN HELPEN, DUS …

VANAF 2021 ZIJN ALLE (VIDEO/BEL)AFSPRAKEN & QUARANTAINE KNUFFELEN GRATIS EN IS MIJN PRAKTIJKRUIMTE GRATIS TE GEBRUIKEN. VOORAL ALS JOUW INKOMSTEN ÓÓK STIL LIGGEN TERWIJL JE KOSTEN DOORGAAN EN JE BOL STAAT VAN DE STRESS. LOPEN JOUW INKOMSTEN GEWOON DOOR? OOK JIJ BENT NATUURLIJK WELKOM. WIE ZORGT ER VOOR MIJ? KLIK VOOR INFO & DONATIES. ELK GEBAAR WORDT OMARMD.

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon voor een Knuffelsessie en/of Massagebehandeling? Hieronder staat de versie (anzichtkaartformaat) die ik via e-mail naar je kan versturen. Je kunt hem dan zelf uitprinten en vouwen of digitaal naar de ontvanger versturen. Maar je kunt natuurlijk ook een mooie papieren versie bij mij in de praktijk kopen.

Voor alle behandelvormen en alle individuele online sessies en online Individuele Begeleiding geldt: Vanaf 2021 werk ik niet meer voor geld, ik leef voortaan van donaties. Voor meer info ga naar donaties & ambassadeurs.

Wil je verjaardagsfelicitaties of iets anders aan het bericht toevoegen? Geef de tekstwijziging bij je bestelling door, dan zet ik het op je cadeaubon.