Attitudinal Healing

Eerlijk leven van binnen naar buiten – door www.humansintrees.com

ATTITUDINAL HEALING SESSIE

Attitudinal Healing (AH) gaat over het helen van je innerlijke houding en het herinneren van wat je in essentie bent, namelijk onvoorwaardelijke liefde. Als wij onrust, boosheid of frustratie voelen zijn wij vaak niet in staat om (snel) uit zo een situatie te stappen en blijven we wellicht uren, dagen, weken – zo niet maanden of jaren! – hangen in een verhaal van verongelijktheid, angst of verdriet. Dit komt omdat wij van alles en iedereen iets vinden

Attitudinal Healing nodigt je uit om het oordelen achterwege te laten en te kiezen voor geluk in plaats van gelijk, voor eenheid in plaats van  afscheiding en voor innerlijke vrede in plaats van angst. 

Het helpt je om “meer te leven met minder moeite” (Els Thissen) door je weerstand op te geven en te stoppen met strijden tegen het leven – en tegen jezelf! Het helpt je om te accepteren dat het leven is zoals het is en daarin vrede te vinden. Want je hebt geen invloed op wat er allemaal om je heen gebeurt – wel op hoe je je daarbij voelt! 

De sessie begint met het voorlezen van de principes en de richtlijnen van AH, die afgeleid zijn van het “grote blauwe book”: Een Cursus In Wonderen, en daarna kiezen we gezamenlijk een aantal principes uit waar wij dieper op in gaan. Je wordt daarbij uitgenodigd om na te denken in hoeverre het principe een plek heeft in jouw dagelijks leven (bewust of onbewust) en wat jouw ervaringen ermee zijn. Iedereen mag delen hoe veel of hoe weinig die wil. De sessie wordt begeleid door psychologe Anicee Bauer. 

“Wij zijn leerlingen en leraren voor elkaar.” (principe 9)

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Anicee Bauer: home@humansintrees.com of bel/app: 06-20227595

Ingeplande sessies staan op de online agenda, daar kun je je aanmelden.