Één jaar Gift-Economie

De Gift-Economie bestaat één jaar in de praktijk van Lepeltje Lepeltje Knuffelsessie & Massage en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom een kleinigheidje voor alle bestaande cliënten én leuke win- en cadeau-acties voor iedereen.

CADEAUTJES VOOR BESTAANDE CLIËNTEN

Op deze feestdag wil ik natuurlijk niet alleen maar denken aan winacties en nieuwe cliënten. Ik wil vooral mijn bestaande cliënten bedanken voor hun vertrouwen en de mooie sessies van het afgelopen jaar.

Omdat velen hebben bijgedragen met een kleine of grote gift, was het voor anderen met een kleinere beurs ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bedrag dat binnen hun budget paste.

Daarom krijgt iedere bestaande cliënt een kleinigheidje. Als cliënt van Lepeltje Lepeltje Knuffelsessies & Massage sta je vaak ook al op de mailinglijst. Dan krijg je op 27 september een e-mail met een leuk kleinigheidje. Je krijgt zelfs de kans om je kleinigheidje om te zetten naar een groter cadeau.

Heb je de e-mail niet ontvangen, maar ben je wel cliënt? Meld je aan voor de mailinglijst en stuur me even een e-mailtje. Dan lossen we het samen op.

Kijk voor alle info en voorwaarden op deze pagina.

ZOEK HET LOGO

Op 27 september 2019 gaat de eerste winactie van start. Daarna is het “Week tegen Eenzaamheid” van 1 t/m 8 oktober. Je kunt op vrijdag 27 september, dinsdag 1 oktober en dinsdag 8 oktober kans maken op een gratis knuffelsessie of massagebehandeling.

  • Op 27 sept maak je kans op een afspraak van 1 uur
  • Op 1 okt maak je kans op een afspraak van 1,5 uur
  • Op 8 okt maak je kans op een afspraak van 2 uur

Winnen is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar als eerste de afbeelding op mijn website te vinden.

Kijk voor alle info en voorwaarden op deze pagina.

HOE GOED KEN JIJ LEPELTJE LEPELTJE KNUFFELSESSIES & MASSAGE?

Op 2 oktober 2019 begint de tweede winactie. Je kunt op woensdag 2 oktober, vrijdag 4 oktober en zondag 6 oktober kans maken op een gratis knuffelsessie of massagebehandeling.

  • Op 2 oktober maak je kans op een afspraak van 1 uur
  • Op 4 oktober maak je kans op een afspraak van 1,5 uur
  • Op 6 oktober maak je kans op een afspraak van 2 uur

Winnen is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar als eerste het juiste antwoord te geven op een vraag over Lepeltje Lepeltje Knuffelsessie & Massage.

Kijk voor alle info en voorwaarden op deze pagina.

2-10-2019
WAT IS HET HUIDIGE ADRES VAN LEPELTJE LEPELTJE KNUFFELSESSIES & MASSAGE? Veel succes met het beantwoorden van de vraag en tot gauw in de praktijk 🙂

WHAT IS THE CURRENT ADDRESS OF LEPELTJE LEPELTJE KNUFFELSESSIES & MASSAGE? Good luck answering the question and see you in the practice 🙂

CADEAU-AANBIEDING

Naast de winacties is er ook deze leuke aanbieding voor alle bezoekers van mijn website. Iedereen krijgt bij de 2e afspraak 1 uur cadeau. Hoe werkt dit?

  • Bel of mail me tijdens de actieweek, vanaf de eerste “Gift-Economie-verjaardag” op 27 september en tijdens de “Week tegen Eenzaamheid” van 1 t/m 8 oktober
  • Plan een afspraak die in de maand oktober 2019 plaatsvindt
  • Vermeld de actiecode OKT-19

Kijk voor alle info en voorwaarden op deze pagina.