Workshop Weerbaarheid & Zelfverdediging

nederlandse-engelse-vlagSwitch to English website.

Jazeker, een Workshop Weerbaarheid op de website van een Knuffeltherapeut/ Massagetherapeut. In de sociale omgang met mensen is het heel belangrijk om je grenzen eigen te kennen en duidelijk te maken. In deze workshops krijg je de kans om contact met jezelf, contact met een ander, je persoonlijke ontwikkeling en je welzijn te laten groeien en bloeien. Carollyne heeft jarenlange trainings- en wedstrijdervaring in vele Oosterse Krijgskunsten en is daarnaast ook docent Weerbaarheid & Zelfverdediging. Mede hierdoor heeft ze haar eigen unieke kracht gevonden om mensen met zeer uiteenlopende vormen van activiteiten te ondersteunen in hun welzijn.

schermafdruk-2017-05-16-01-06-39-zw-w


Het thema wat in alle activiteiten van Lepeltje Lepeltje centraal staat is:

Vind je eigen unieke kracht!


Wil je een zelfverzekerder gevoel hebben en dit ook uitstralen? Bij Lepeltje Lepeltje leer je je bewust te zijn van jezelf en je omgeving. Misschien weet je het nog niet, maar jij hebt een unieke kracht. Leer hoe je deze unieke kracht kunt gebruiken.

WAT GA JE LEREN TIJDENS DEZE WORKSHOP?

Tijdens een nuttige maar vooral leuke workshop van Lepeltje Lepeltje leer je hoe je jezelf kunt verdedigen. Maar bij Weerbaarheid & Zelfverdediging het gaat niet alleen om lichamelijke verdediging, het gaat ook om houding en uitstraling. Je krijgt tips en oefeningen over hoe je vervelende situaties kunt voorkomen en hoe je je in verschillende sociale situaties op kunt stellen. Hierdoor zullen je lichamelijke en geestelijke weerbaarheid toenemen.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende mentale en fysieke aspecten van weerbaarheid zodat de deelnemers zich in hun eigen tempo zo breed mogelijk kunnen ontwikkelen. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan respect en veiligheid in de groep en het belang hiervan in de maatschappij. Tot slot leer je je eigen kracht en mogelijkheden kennen en neemt je zelfverzekerdheid toe.

KOSTEN & LOCATIE

  • De workshops van 2 uur kosten € 30 p.p.
  • Privélessen van 1 uur kosten € 70 en elk volgend aansluitend half uur kost € 30.
  • Lutmastraat 209A, 1074 TW Amsterdam. Bekijk de ruimte op www.Lutmastraat209a.nl

KLEDING

  • Draag een comfortabele lange (jogging)broek
  • Draag een comfortabel shirt met (lange) mouwen en een goed sluitend boordje
  • Je kunt je voor en na de les omkleden

AANMELDEN

In de lesagenda hieronder kan je zelf lessen boeken. Klik op een beschikbare les, maak je eigen account aan en bevestig je boeking. Ben je na aanmelding toch verhinderd, verwijder dan je boeking uiterlijk 2 uur voordat de les begint. Dan kan iemand anders zich in jouw plaats aanmelden of van de wachtlijst worden doorgeschoven.

We adviseren je om 30 – 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Dan heb je tijd om je om te kleden en kan de workshop op tijd starten en eindigen.